Over Mij

Algemeen
Ik ben Marco Vonk en ik woon en werk in Zoetermeer, Nederland. Ik ben in september 2007 getrouwd met Danielle, met wie ik al vanaf december 2000 heb samengewoond.

Werk
Ik ben al vanaf juli 1988 werkzaam bij Klaverblad Verzekeringen, een middelgrote verzekeringsmaatschappij gevestigd in Zoetermeer. In de afgelopen meer dan twintig jaar heb ik al verschillende functies gehad, maar mijn huidige functie is “Medewerker Applicatiebeheer”. In deze functie ben ik verantwoordelijk voor alle Java applicaties die in de verschillende JBoss productie, acceptatie, test en ontwikkel omgevingen actief zijn. Verder ben ik actief als incidentenbeheerder om incidenten te analyseren en te laten verwerken in een nieuwe versies van programmatuur door ontwikkelaars. Als wijzigingenbeheerder ben ik actief om alle nieuwe versies van programmatuur, maar ook nieuwe programmatuur en nieuwe JBoss omgevingen in beheer te nemen en te beheren.

Hobby
Ik besteed heel veel tijd achter mijn computer om te werken aan verschillende website’s. Kijk op onderstaande pagina voor meer informatie over al deze website’s.

Marco’s Website

Autosport
Ik kijk heel graag naar autosport en dan maakt het niet uit wat voor klasse. Ik ben zelfs zo gek van autosport dat ik een weblog over Formule 1 heb gemaakt om hier specifiek nieuws op te kunnen publiceren.

Marco’s Formula 1 Page, een weblog over “Formula 1“.

2 Reacties

  1. Overzichtelijk, mooi en duidelijk opgezet!
    Interessante onderwerpen!

    Mijn complimenten,

    groet van Ben.

  2. Leuk. Informatief. Ik heb er wat aan.
    Vergeet de buitenlucht niet. Groet.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.