Unstoppable (2010)

Ik heb gisteravond de film Unstoppable (2010) gekeken. In deze film worden door hoofdrollen gespeeld door Denzel Washington als Frank Barnes, Chris Pine als Will, Rosario Dawson als Connie, Ethan Suplee als Dewey, Kevin Dunn als Oscar Galvin, Kevin Corrigan als Scott Werner, Kevin Chapman als Bunny, Lew Temple als Ned Oldham, T.J. Miller als Gilleece, Jessy Schram als Darcy, David Warshofsky als Judd Stewart, Andy Umberger als Janeway, Elizabeth Mathis als Nicole Barnes, Meagan Tandy als Maya Barnes en Dylan Bruce als Michael Colson.

Na een reeks incidenten en menselijke fouten raast een grote, onbemande trein, volgeladen met chemicaliën, over het spoor van Pennsylvania. De trein is zo groot en heeft zoveel vaart, dat alles op zijn pad wordt verpulverd. Verschillende overheidsinstanties proberen tevergeefs de trein te stoppen. Ze worden te hulp geschoten door Will (Chris Pine) en veteraan Frank (Denzel Washington). Will is jong en ziet zijn baan als opstapje naar iets beters. Frank is een rot in zijn vak, maar wordt vervangen omdat hij te duur en te oud is. Ondanks hun onenigheden slaan Frank en Will de handen ineen en wagen hun leven om een enorme ramp te voorkomen. Frank draagt zijn ervaring bij en Will zijn kracht en moed. Samen is dit alles wat ze hebben om de losgeslagen trein stoppen, wat zorgt voor een bloedstollende finish.
FilmTotaal.nl

Unstoppable (2010)

Dit is een actie film die gebaseerd is op een waar gebeurd verhaal, het zogenaamde CSX 888 incident. Het verhaal komt daarom bijzonder geloofwaardig over en is ook goed doorspekt met heel erg veel details. Het verhaal is zeer goed uitgewerkt in deze film en de spanningsboog staat vanaf het begin gespannen tot aan het einde van de film.

De special effects zijn zeer fraai uitgevoerd, de muziek is erg goed en de keuze van de verschillende acteurs en actrices is ook goed gedaan. Voor alle liefhebbers van treinen, actie films en thrillers is dit een must see!

Eén reactie

  1. […] tijdje terug had ik Unstoppable gezien en ik heb toen genoten van de vele trein scene’s. Toen ik dan ook de aankondiging voor […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: