Unforgettable

Ik heb gisteravond een aflevering gezien van de serie Unforgettable. Deze serie wordt in Nederland uitgezonden door RLT4. In deze serie worden de hoofdrollen gespeeld door Poppy Montgomery als Carrie Wells, Dylan Walsh als Detective Al Burns, Michael Gaston als Mike Costello, Kevin Rankin als Roe Saunders en Daya Vaidya als Nina Inara.

Voormalig detective Carrie Wells (Poppy Montgomery) heeft de zeldzame aandoening ’Hyperthymesia’, die haar de mogelijkheid geeft zich visueel alles te herinneren wat ze ooit heeft meegemaakt.

Voor haar werk bij de politie was dit de perfecte gave. Ze herinnert zich elke plaats, ieder moment. Alle details staan in haar geheugen gegrift. Behalve de gebeurtenissen op de dag dat haar zusje Rachel werd vermoord.

Unforgettable

Het eerste dat mij opviel toen ik de aflevering van gisteravond van Unforgettable aan het kijken was, was de muziek. De muziek ligt goed in het gehoor, maar is niet te aanwezig en vormt een goed geheel met de achtergrond geluiden van de verschillende scene’s. Daarnaast is het verhaal voor deze serie weer een andere en unieke invalshoek voor de zoveelste serie over politie. Op deze manier gaan dit soort series absoluut niet vervelen.

Ook de verschillende acteurs en actrices zijn goed gecast en geven een erg goed staaltje van acteren weg. Wat mij betreft mogen er nog wel meer series als deze volgen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: