Behind Enemy Lines : Colombia (2009)

Ik heb gisteravond de film Behind Enemy Lines : Colombia (2009) op tv gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Joe Manganiello als Lt. Sean Macklin, Ken Anderson als MCPO Carter Holt, Channon Roe als CPO Kevin Derricks, Yancey Arias als Alvaro Cardona, Chris J. Johnson als PO3 Steve Gaines, Antony Matos als PO2 Greg Armstrong, Keith David als Cmdr. Scott Boytano, Jennice Fuentes als Nicole Jenkins, Steven Bauer als Gen. Manuel Valez, Tim Matheson als Carl Dobbs, Anibal O. Lleras als Carlos Rivera, Rey Hernandez als Ramirez, Roy Sánchez-Vahamondes als TV Reporter en Tom Minder als Op-Tech.

Het is een enorme chaos in Colombia. Er is oorlog plaats tussen de regering en de guerrilla’s. Een speciaal team wordt daarom ingezet: de U.S. Navy SEALS. Hun taak is een geheime ontmoeting te observeren en deze in de gaten te houden. Maar dan wordt de hele boel onder vuur genomen en de twee leiders vermoord. De SEALS zitten in de val en moeten overleven en hun onschuld te bewijzen.
FilmTotaal.nl

Behind Enemy Lines : Colombia (2009)

Het verhaal voor deze film is flinterdun, maar uiterst goed uitgewerkt. Geen over-the-top actie- en oorlogsscene’s, maar realistische scene’s. Ik heb vooral genoten van de verschillende gebruikte locaties.

Ondanks het feit dat de film over een eenheid U.S. Navy SEALs gaat, is de film geen verheerlijking van die speciale eenheid. Sterker nog … De film laat zien hoe een vrij simpele missie compleet verkeerd kan gaan …

Voor de liefhebbers van actie en oorlog is dit, volgens mijn bescheiden mening, wel een goede film.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: