National Treasure : Book of Secrets (2007)

Ik heb gisteravond de film National Treasure : Book of Secrets (2007) op tv gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Nicolas Cage als Ben Gates, Justin Bartha als Riley Poole, Diane Kruger als Abigail Chase, Jon Voight als Patrick Gates, Helen Mirren als Emily Appleton, Ed Harris als Mitch Wilkinson, Harvey Keitel als Sadusky, Bruce Greenwood als The President, Ty Burrell als Connor, Michael Maize als Daniel, Timothy V. Murphy als Seth, Alicia Coppola als FBI Agent Spellman, Armando Riesco als FBI Agent Hendricks, Albert Hall als Dr. Nichols en Joel Gretsch als Thomas Gates.

Nicolas Cage is terug als schatzoeker Ben Gates en dit keer moet hij een boek zien te vinden waarin alle Amerikaanse staatsgeheimen staan.
FilmTotaal.nl

National Treasure : Book of Secrets (2007)

Ik vond dit een verfrissende avonturenfilm. Het verhaal was zeer goed bedacht en is nog beter uitgevoerd. Met hele mooie locaties als Mount Rushmore, The Oval Office is dit een film om niet snel te vergeten.

Als dan ook nog Nicolas Cage de hoofdrol speelt, kan de film niet meer stuk.

Toch nog een puntje van kritiek …

Op het einde is het een beetje onduidelijk hoe de bad guy Mitch Wilkinson, gespeeld door Ed Harris, ineens in een positie komt te zitten waar hij niet meer uitkomt. Alles lijkt er op dat de hoofdrolspeler Ben Gates, gespeeld door Nicolas Cage, het onderspit moet delven. Verder vind ik de film top.