Shaft (2000)

Ik heb gisteravond de film Shaft (2000) op tv gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Samuel L. Jackson als John Shaft, Vanessa Williams als Carmen Vasquez, Jeffrey Wright als Peoples Hernandez, Christian Bale als Walter Wade Jr., Busta Rhymes als Rasaan, Dan Hedaya als Jack Roselli, Toni Collette als Diane Palmieri, Richard Roundtree als Uncle John Shaft, Ruben Santiago-Hudson als Jimmy GrovesJosef Sommer als Curt Fleming, Lynne Thigpen als Carla Howard, Philip Bosco als Walter Wade Sr., Pat Hingle als Hon. Dennis Bradford en Lee Tergesen als Luger.

Privé-detective Shaft krijgt de opdracht om de racistische moordenaar Wade achter de tralies te krijgen. Hiervoor moet Shaft de enige ooggetuige van een brute moord zien te vinden. Naarmate Shaft dichterbij komt, neemt het gevaar toe. Gewapend met een dosis zelfvertrouwen gaat hij de strijd met corrupte politieagenten en venijnige drugsdealers genadeloos aan.
[FilmTotaal.nl]

Shaft (2000)

Dit is echt een film om lekker onderuit gezakt van te genieten. Het verhaal is redelijk dun, maar nog steeds zeer actueel en zeer goed uitgewerkt. Er wordt lekker veel geweld gebruikt en dat mag ik zo nu en dan wel. De groep acteurs is ook zeer goed bezig en "Theme from Shaft" door Isaac Hayes blijft gewoon geweldig goed.

Een must voor liefhebbers van actiefilms of fans van Samuel L. Jackson.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: