NCIS Los Angeles

Ik heb gisteravond een aflevering van de serie NCIS Los Angeles op tv gezien. Deze serie wordt in Nederland uitgezonden door Veronica. In deze serie worden de hoofdrollen gespeeld door Chris O’Donnell als Special Agent G. Callen, Peter Cambor als Operational Psychologist Nate Getz, Linda Hunt als Henrietta ’Hetty’ Lange, LL Cool J als Special Agent Sam Hanna, Daniela Ruah als Special Agent Kensi Blye, Barrett Foa als Eric Beal en Adam Jamal Craig als Special Agent Dominic Vaile.

De misdaad in Los Angeles trekt aan en het Special Projects-team van Hetty Lange is aan zet om hiertegen op te treden. De special agents die undercover de misdaad proberen te bestrijden, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, nemen valse identiteiten aan en zetten dagelijks hun leven op het spel in de strijd tegen de misdaad. In de overgangsaflevering is te zien hoe de twee teams uit Washington en Los Angeles met elkaar in aanraking komen. Nadat in Washington een marinier is vermoord, ontdekt het team van NCIS dat er een link is met Los Angeles. Daarop wordt het Special Projects-team uit L.A. bij de zaak gehaald en zijn de teams genoodzaakt samen te werken om de moord op te lossen.

De special agents uit het NCIS LA-team bezitten ieder de kwaliteiten om de undercoveroperaties tot een goed einde te brengen. Spil van het team vormen agent G. Callen (Chris O’Donnell), een kameleon die zich transformeert tot zijn undercoverpersonage, en zijn partner Sam Hanna (LL Cool J), voormalig US Navy SEAL. Bijgestaan door adrenalinejunkie Kenzi Blye en meest recente aanwinst Dominic Vail gaan ze iedere uitdaging aan. Het team staat onder leiding van Henrietta Lange (Linda Hunt), die haar team voorziet van alle benodigdheden voor de undercoveracties en psycholoog Nate Getz, die ervoor zorgt dat alle agenten nuchter en geconcentreerd blijven, zowel tijdens als na belangrijke missies.

NCIS Los Angeles

Na JAG en NCIS is dit de derder opeenvolgde tv serie die zich bezig houdt met criminaliteit waarbij marine personeel betrokken is. Ik moet zeggen dat ik deze serie minder bij de marine vind passen dan de voorafgaande twee. Deze serie is meer gericht op het undercover werken van een special projects team.

Niet dat dat niet goed in beeld komt … In tegendeel … De serie is snel en is voorzien van leuke special effects. Er wordt gebruik gemaakt van goed gekozen locaties en ook de muziek is goed. De acteurs zijn goed bezig en de verhalen zijn goed geschreven. Het enige jammere vind ik dat er veel expliciet geweld getoond wordt. In mijn ogen is dat niet nodig namelijk.

3 Reacties

  1. waar kan ik de aflevering van ncis LA Littel angels terug zien?
    uitgezonden op 14-2-2011 bij veronica………..

    op uitzending gemist staat hij niet

  2. Als de aflevering niet op “http://www.veronicatv.nl/web/show/id=783654/langid=43/dbid=400/typeofpage=78964” staat, dan heeft Veronica deze nog niet vrijgegeven.

  3. […] NCIS, de originele serie, en NCIS: Los Angeles is NCIS: New orleans ook een hele goede […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: