Mission Impossible II (2000)

Ik heb afgelopen maandagavond de film Mission Impossible II (2000) op tv gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Tom Cruise als Ethan Hunt, Dougray Scott als Sean Ambrose, Thandie Newton als Nyah Nordoff-Hall, Ving Rhames als Luther Stickell, Richard Roxburgh als Hugh Stamp, John Polson als Billy Baird, Brendan Gleeson als John C. McCloy en Dominic Purcell als Ullrich.

Ethan Hunt moet samen met de mooie Nyah Hall de afvallige agent Sean Ambrose ervan weerhouden een nieuw soort terreur te verspreiden. Voordat de missie geslaagd is, moeten ze de hele wereld rondreizen en lastige keuzes maken tussen hun hart en verstand.
[FilmTotaal.nl]

Mission Impossible II (2000)

Ik heb vorige week Mission Impossible gezien, dus nu dacht ik … Leuk, ik ga Mission Impossible II kijken!

Wat kwam ik bedrogen uit zeg! De actie scenes zijn wel gaaf, Thandie Newton ziet er er goed uit, de locaties zijn goed gekozen, de muziek is beestachtig goed, maar het verhaal zelf is zo flinterdun dat het in de hoogte nog niet in de hoogte van een A4 past.

De film begint met een zeer fraaie omgeving van bergen waar Tom Cruise zonder touwen en veiligheidszaken een berg beklimt. Op een gegeven moment wordt het redelijk ongeloofwaardig als hij vanaf het ene punt naar een ander punt springt, geen grip krijgt en een flink stuk omlaag glijdt. De rest van de film is ongeveer op dezelfde manier opgebouwd. Het eerste deel van een scene is nog geloofwaardig, maar het laatste deel van de scene is niet zo erg geloofwaardig.

Voor de rest is deze film wel leuk om een avondje actie te kijken zonder dat je al te veel hoeft na te denken over een goed verhaal.

Advertenties

Eén reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: