Terminator: The Sarah Conor Chronicles

Ik heb gisteravond een aflevering van de serie Terminator: The Sarah Conor Chronicles op tv gezien. Deze serie wordt in Nederland uitgezonden door Veronica TV. In deze serie worden de hoofdrollen gespeeld door Lena Headey als Sarah Connor, Thomas Dekker als John Connor, Richard T. Jones als James Ellison en Summer Glau als Cameron Phillips.

Hoofdrolspeelster Sarah Connor en haar 15-jarige zoon John zijn nog steeds op de vlucht voor Skynet en haar Terminators. Beschermd door Cameron, de enige betrouwbare Terminator, doen Sarah en John er alles aan om uit handen van de Terminators te blijven. In hun pogingen laten ze een spoor van vernielingen achter, waardoor de FBI ook de achtervolging op de twee inzet.

Skynet, een computerprogramma om de wereld te vernietigen, ligt nog steeds op de loer. Lange tijd geleden heeft Sarah bezoek gekregen van een strijder uit de toekomst met de boodschap dat er over tientallen jaren een enorme wereldoorlog uit zal breken tussen de mens en de robot. Deze strijder waarschuwt Sarah dat ze in de toekomst gevaar zal lopen. Haar kind zal namelijk de leider worden in de oorlog tegen de Terminators. De serie gaat verder in 1999 nu John, de zoon van Sarah, 15 jaar is en beiden nog steeds op de vlucht zijn voor het geweld van de robots.

Terminator: The Sarah Conor Chronicles

Ik was altijd al een fan van de Terminator-films; The Terminator, Terminator 2: Judgment Day en Terminator 3: Rise of the Machines heb ik ook op DVD en kijk ik wanneer ik maar kan.

Een paar maanden terug las ik al op iemand zijn blog dat er een serie gemaakt zou worden over de Terminator en toen ik een maand terug de reclame filmpjes bij Veronica TV zag, werd ik heel erg geïnteresseerd. Gisteravond ben ik dan ook met veel verwachting voor de tv gaan zitten en ik kan zeggen dat ik heb genoten.

Ik vind dit een hele goede tv series. Als de verhalen mag geloven speelt de serie na de film Terminator 2: Judgment Day en dat blijkt ook wel. Ik moet echter wel zeggen dat de special effects gebruikt in deze tv serie, werkelijk waar super zijn. Heel gaaf hoe ze dat allemaal gemaakt hebben.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: