Bean (1997)

Ik heb gisteravond de film Bean (1997) op tv gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Rowan Atkinson als Mr. Bean, Peter MacNicol als David Langley, Pamela Reed als Alison Langley, Andrew Lawrence als Kevin Langley, Tricia Vessey als Jennifer Langley, Harris Yulin als George Grierson, Sandra Oh als Bernice Schimmel, Johnny Galecki als Stingo Wheelie, Danny Goldring als Security Buck, Burt Reynolds als General Newton en April Grace als Nurse Pans.

Bean (1997)

Bean werkt als bewaker in de Royal National Gallery, maar zijn bazen willen hem ontslaan omdat hij altijd slaapt. Omdat een van de bazen hem in bescherming neemt, wordt een overplaatsing geregeld naar een galerie in Los Angeles. Hier moet Bean een schilderij onthullen en presenteren aan de genodigden.
[FilmTotaal.nl]

Dit is nou een hele leuke film over een heel leuk personage. Wie kent Mr. Bean nou niet? Wie heeft er nou niet gelachen om de doldwaze avonturen die hij beleeft, de idiote dingen die hij uithaalt? Als je het hebt over een goed karakter maken een neerzetten, dan is Rowan Atkinson met Mr. Bean zeer goed geslaagd. De tv serie was al hilarisch, maar deze film is ook zeer komisch. Het verhaal is flinterdun, maar doordat het doorspekt is met komische en leuke situaties, maakt dat niets uit. Echt een aanrader om een keer gezien te hebben.

Verder is het leuk dat er een hele stoet acteurs voorbij komt, die later veel bekender zijn geworden. Peter MacNicol is later gaan schitteren als advocaat in Ally McBeal en als professor in Numb3rs. Sandra Oh is later echt furore gaan maken als dokter in Grey’s Anatomy. Johnny Galecki was al bekend door Roseanne en is recentelijk ook te zien in The Big Bang Theory.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: