Off Centre

Ik heb gisteravond een aflevering van de serie Off Centre op tv gezien. Deze serie wordt in Nederland uitgezonden door Veronica TV. In deze serie worden de hoofdrollen gespeeld door Eddie Kaye Thomas als Mike Platt, Sean Maguire als Euan Pierce, Jason Winston George als Nathan ’Status Quo’, John Cho als Chau Presley en Lauren Stamile als Liz Lombardi.

De praatjesmakende, wijsneus en uitgesproken decadente Brit Euan en zijn behoudende Amerikaanse vriend Mike zijn beste vrienden en voormalig kamergenoten tijdens hun studie. Euan (Sean Maguire ’Eastenders’) is de yin, waar Mike (Eddie Kaye Thomas ’American Pie’) de yang is.

(On)volwassen
De vrienden Euan en Mike bewonen samen een chic appartement in New York. Daar willen ze hun zogenaamde volwassen leven gaan leiden. Euan lanceert zijn carriere in het bankwezen, terwijl Mike aan het stoeien is in een vrijwilligersorganisatie.

De andere sekse
Hun verschillende kijk op de omgang met de andere sekse is duidelijk merkbaar. Euan is een echte rokkenjager en moet niets hebben van alles wat op monogaam lijkt. Dit roept bij Mike de nodige vragen op over zijn vaste relatie met zijn vriendin Liz (Lauren Stamile). De spanning die hun verschillende levensstijlen oproept zorgt voor een gezonde rivaliteit tussen de vrienden.

Supermodellen
De medebewoners van hun appartementencomplex blijken stuk voor stuk beroemdheden, sterren, rockartiesten en supermodellen te zijn. Elk ritje in de lift levert dan ook een spannende ontmoeting op …

Off Centre

Dit vind ik nou een serie om gewoon even lekker naar te kijken en gewoon een half uur lang even alles om je heen te vergeten en lekker te lachen.

De serie gaat in feit nergens over, maar omdat het verhaal is gebaseerd op twee (on)volwassen mannen die elk hun eigen manier van omgaan met vrouwen hebben, wordt het wel weer leuk. Zeker ook als ze zo nu en dan in het restaurant komen waar hun vriend werkt.

Je kan wel zien dat de serie is geregisseerd door de regisseurs van de American Pie serie, want er komt veel onderbroekenlol in voor. Maar het is toch wel een leuke serie om bij te ontspannen.

Eén reactie

  1. […] of verteld. Deze serie is een mooie uitbreiding op series als The Exes, Jesse, Shit My Dad Says, Off Centre en The Big Bang […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: