Whisky Nosing and Tasting

Afgelopen donderdagavond was de eerste "Nosing and Tasting" georganiseerd door Dutch Whisky Society "Commitment to Malt". Locatie was de winkel van Gall & Gall Buytenwegh.

Gedurende de hele avond werd er een presentatie gegeven over Schotse Whisky en hoe dit wonderschone en heerlijke product gefabriceerd wordt en wat daar allemaal bij komt kijken. Deze presentatie was zeer leerzaam en bovendien nog eens doorspekt met mooie foto’s van Schotland zodat de drang om Schotland eens te gaan bezoeken behoorlijk groot werd.

Tussen de verschillende delen van de presentatie door was er gelegenheid om de zeven verschillende Whisky’s te proeven. Deze kwamen uit verschillende gebieden van Schotland vandaan en gaven een goede doorsnede van wat voor soort Whisky’s er in Schotland geproduceerd worden. Verder was ook Sanne van WhiskyBoeken.nl aanwezig om een kleine presentatie te geven van de verschillende Whisky boeken die daar aangeschaft kunnen worden.

Al met al heb ik een leuke avond gehad, veel informatie opgestoken over Whisky en nog een aantal lekkere Schotse Single Malt Whisky’s gedronken.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: