The Big Bang Theory

Ik heb gisteravond een aflevering van de serie The Big Bang Theory op tv gezien. Deze serie wordt in Nederland uitgezonden door Veronica. In deze serie worden de hoofdrollen gespeeld door Johnny Galecki als Leonard Hofstadter, Jim Parsons als Sheldon Cooper, Simon Helberg als Howard Wolowitz, Kunal Nayyar als Rajesh Koothrappali en Kaley Cuoco als Penny.

The Big Bang Theory

Leonard en Sheldon lijken het woord ’nerd’ te hebben uitgevonden; ze zijn verschrikkelijk slim, niet bepaald sociaal en van hun uiterlijk moeten ze het ook niet hebben. De vrienden delen lief en leed en dus ook een appartement waarin ze vele briljante ideeën bespreken. Hoewel Leonard en Sheldon beschikken over een geniaal brein, zijn ze op het gebied van vrouwen en de liefde absoluut geen expert. Daar komt verandering in wanneer ze een nieuwe buurvrouw krijgen. Dit is de mooie blonde serveerster Penny, die naar Los Angeles is gekomen om het te gaan maken in de showbizz. Penny is allesbehalve slim, maar heeft wel uitstekende sociale vaardigheden. Hoewel Sheldon nog steeds meer geïnteresseerd is in zijn computerspelletjes dan in vrouwen, raakt Leonard op slag verliefd op de mooie buurvrouw. Hij ontdekt door Penny een heel nieuwe wereld; die van vrouwen en misschien zelfs wel die van de liefde.

Dit is een leuke serie over een tweetal ’nerds’ die vrouwen en liefde gaan ontdekken als er een mooie buurvrouw bij hun in de flat komt wonen.

Johnny Galecki zet Leonard Hofstadter briljant neer. Na zijn rol als David Healy in Roseanne is dit weer eens wat anders.

Ook Kaley Cuoco is goed bezig als Penny, een blondje die wel heel sociaal is. Eigenlijk doet Kaley Cuoco bijna hetzelfde als in 8 Simple Rules… for Dating My Teenage Daughter, namelijk een dom blondje spelen. Alhoewel het haar wel gelukt is om Penny toch enige diepgang te geven, zeker als ze lekker aan het hangen is bij de ’Nerds’.

Eén reactie

  1. […] Ik heb echt ongeveer een uur lang bijna aan één stuk gelachen, zo leuk is de serie. Elke minuut wordt er wel een leuke grap uitgehaald of verteld. Deze serie is een mooie uitbreiding op series als The Exes, Jesse, Shit My Dad Says, Off Centre en The Big Bang Theory. […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: