Lemony Snicket’s A Series of Unfortunate Events (2004)

Ik heb gisteravond de film Lemony Snicket’s A Series of Unfortunate Events (2004) op tv gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Jim Carrey als Count Olaf, Emily Browning als Violet, Liam Aiken als Klaus, Kara Hoffman als Sunny, Shelby Hoffman als Sunny, Jude Law als Lemony Snicket, Timothy Spall als Mr. Poe, Catherine O’Hara als Justice Strauss, Billy Connolly als Uncle Monty en Meryl Streep als Aunt Josephine.

Violet, Klaus en Sunny Baudelaire zijn drie intelligente kinderen die te horen krijgen dat hun ouders zijn omgekomen in een brand, en dat ze hen een enorm fortuin hebben achtergelaten die ze pas mogen hebben als het laatste kind oud genoeg is. Ze komen te wonen bij Oom Olaf, een gierig familielid die probeert het fortuin te stelen en voor zichzelf te houden.
[FilmTotaal.nl]

Lemony Snicket’s A Series of Unfortunate Events (2004)

Deze film wordt aangekondigd als een kerstfilm, maar ik vind het meer een avonturen- en een komische film. Zeker door de inbreng van Jim Carrey is de film te snel komisch geworden. Het verhaal op zich is een goed verhaal en wordt ook goed neergezet door de verschillende acteurs. Zeker de kinderen acteren heel goed. De diverse locaties waarop de film gedraaid is, zijn erg fraai te noemen en de muziek is ook zeer inspirerend gemaakt.

Jammer is dat een site als FilmTotaal.nl niet echt let op wat voor tekst er opgenomen wordt in een recensie van een film. De tekst hierboven klopt dus absoluut niet met de film.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: